We starten vandaag met oefeningen om alle gedachten van de ochtend achter te laten en aanwezig te zijn in het hier en nu, we gaan even “landen”. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte om met de bestaande coachvraag aan de gang te gaan.

Na een stukje wandelen komen wij op een splitsing waarbij de ene kant ‘open’ en zonnig zicht geeft op hoe de weg verder loopt. Aan de andere kant staan de bomen dichter op elkaar en oogt het hierdoor ook donkerder. Ze gaf aan dat de donkere weg haar niet aansprak omdat ze niet kon zien waar deze heen ging. Wil je eens gaan kijken en ervaren als we wel die kant op lopen, vroeg ik haar.

Al wandelend en pratend, ontdekte ze dat het eigenlijk helemaal niet zo donker was aan deze kant. Dat de weg wat kronkelingen had en uiteindelijk uitkwam op een kruispunt. Deze uitkomst was eigenlijk heel verrassend voor haar. Een onbekende weg in slaan ook kan betekenen dat je op een onverwacht punt uitkomt. Hier heb je weer de keuze om te bepalen welke kant je op wilt gaan. Het gaf haar een gevoel van vrijheid om niet alles te moeten weten en nieuwsgierig te zijn.

Laat je verrassen door een keer een andere afslag te nemen in het bos en kijk dan wat je tegenkomt. In de natuur ontdek je vaak het antwoord op je vraag en kun je de volgende stap in jouw ontwikkeling nemen. Hoe kijk jij aan tegen “het niet weten”? Maakt het je onrustig, kun je erin meegaan, probeer je juist de controle vast te houden? En wil je dit graag anders? Zo ja, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat je verrassen!

Hoe kan ik je helpen?
1
Hoe kan ik je helpen?
Welkom,
Hoe kan ik je helpen?