Ik roep heel vaak “ik wil graag voordat ik ga werken eerst een 20-30 minuten wandelen”. En als ik dan eerder wakker ben, moet ik mij eerst door mijn lijst van belemmeringen worstelen om vervolgens alsnog te laat uit bed te stappen.

En je hoeft echt niet op 1 januari je voornemens te starten, verderop in het jaar wanneer jij het wilt is meer dan prima.

Van de week had ik aan het einde van de middag een wandelafspraak en deed ik weer deze uitspraak. Vervolgens gaf ik aan “vanaf morgen ga ik dit ook doen!”. Inmiddels ben ik vier dagen (jaja, ik ben net begonnen) ’s ochtends aan het wandelen (soms kort, soms wat langer, wat ik maar wil 😊).

De lammetjes in de weide, een mooie regenboog, een zwaan die aan het broeden is en bomen die prachtig in bloei komen, maken nu deel uit van mijn ochtendwandeling. Maar bovenal word ik iedere ochtend begeleid door een prachtig concert van vogels die 1 voor 1 hun mooiste lied zingen en loop ik met een glimlach op mijn gezicht. Wat een heerlijk begin van de dag!

Ik ben benieuwd wat het jou aan inzicht geeft en wat je hier vervolgens mee gaat doen.

Als ik je nog ergens mee kan helpen, stuur mij dan gerust een bericht via: info@angelique-coacht.nl

Hoe kan ik je helpen?
1
Hoe kan ik je helpen?
Welkom,
Hoe kan ik je helpen?