Over mij

Over mij

Mijn naam is Angelique Jutte en ik coach buiten in de mooie omgeving van Bunnik en Doorn. Ik ervaar dat deze manier van coachen meer lucht en ruimte geeft in de gesprekken en dat men letterlijk en figuurlijk meer in beweging komt. 

Een aantal jaar geleden ben ik mij meer gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heb ik geleerd mijn grenzen beter aan te geven, mijzelf meer te laten horen en zichtbaarder te zijn voor anderen. 

Ik word omschreven als rustig, nuchter, aandachtig, praktisch en ik gebruik humor om te relativeren. In coachgesprekken blijf ik altijd kijken naar wat mogelijk is. Van kleine dingen, zoals wandelen in de natuur, samenzijn met vrienden, mooie muziek of een goed boek of een goed gesprek kan ik enorm genieten.

Mijn achtergrond qua opleidingen:

Opleiding tot Coach bij GITP,  opleiding Natuurcoachen bij Innersteps, Intuïtieve en Healingopleiding bij Centre of joy en aansluitend de opleiding Familie-en organisatieopstellingen. bij Academie voor Psychodynamica.

Mijn werkwijze

Ik help volwassenen op een eenvoudige en natuurlijke wijze:

  • om meer ruimte voor jezelf te creëren om weer in een positieve flow te komen
  • om meer balans te brengen in wat je denkt en voelt, waardoor je zelfvertrouwen gaat groeien
  • meer rust, ontspanning en energie te ervaren, waardoor je volop van het leven kan genieten

Coachen in de natuur helpt je om meer in beweging te komen en de natuur spiegelt je. Het is een ideale manier om tot rust te komen, je gedachten even los te laten en mogelijkheden en kansen te zien.

Wat is jouw verhaal is en wat beweegt jou? Ik nodig je uit om samen te kijken naar wat er nodig is om jouw zelfvertrouwen te laten groeien en steviger in het leven te staan.

Wil jij weten hoe coachen in de natuur een positieve bijdrage kan leveren aan jouw coachvraag?

Angelique coacht
Wat houd je bezig?
1
Hoi, waar kan ik je mee helpen
Hoi,
Wat houd je bezig en ik beantwoord je zo snel mogelijk