Over mij

 

Over mij

Mijn naam is Angelique Jutte, 50+er, moeder en naast het coachen, ben ik nog werkzaam in de ICT. Zorgen doe ik van nature, ik cijferde mij vaak weg en mijn grenzen gaf ik niet altijd even duidelijk aan. Dat wilde ik anders en ik ben toen gestart met het verder ontwikkelen van mijn talenten, mijn kennis.

Nu ben ik al enige tijd coach en dat doe ik bij voorkeur in de natuur, want buiten voel je de ruimte en praat het naast elkaar wandelend toch makkelijker.

Ik  coachen vrouwen die zichzelf weer op de 1e plaats willen zetten en gaan ontdekken waar ze voor staan en doen wat zij het allerliefste doen. Vrouwen die weer de eigen grenzen willen bepalen en handvatten willen krijgen hoe ze hun eigen pad kunnen creëren.

Ik ben rustig, nuchter, aandachtig, praktisch en kan goed luisteren én relativeren. 

Mijn opleidingen:

Opleiding tot Coach bij GITP,  opleiding Natuurcoachen bij Innersteps en aansluitend de opleiding Familie-en organisatieopstellingen bij de Academie voor Psychodynamica. De intervisiegroepen uit deze opleidingen zorgen ervoor, dat ik scherp blijf en blijf leren.

Reviews

Ik had voor jou gekozen omdat je verhaal mij aansprak, zoals je je voorstelde en je manier van werken. Je luistert goed en stelt kritische vragen. Je spiegelt de antwoorden waar nodig. Je bent een prettig persoon die een duidelijk doel heeft om je te helpen. Ik merkte ook dat jij hier veel plezier aan beleeft en energie van krijgt.  Barbara

—————-

Ik heb het coachingtraject als bijzonder ervaren. De drie gesprekken die we hebben gevoerd hebben best veel teweeg gebracht en hebben mij ook echt verder geholpen in mijn zoektocht naar meer kwetsbaarheid en rust in mijn hoofd. Ik merk dat ik mijzelf beter kan verplaatsen in anderen en dat ik beter op de juiste momenten mijn kalmte kan bewaren. De manier waarop je mij hielp heb ik als zeer prettig ervaren. De tijd tussen de afspraken was voldoende voor mij om alles te laten bezinken en ermee aan de slag te gaan.  Dianne

———-

Het coachtraject heeft voor mij meerwaarde gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Twijfels die ik had zijn door jou weggenomen en hierdoor ben ik zekerder van mijzelf. Ik kan hierdoor mijn werk beter en rustiger uitvoeren zonder dat er een lastige, al dan niet vervelende situatie ontstaat. Van te voren was ik enigszins kritisch over coaching en dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, maar het heeft mij dus zeker geholpen. Ik vond het prettige gesprekken vanwege het open karakter en je gaf mij vertrouwen om dingen te delen. Nadat ik je benaderd had en na het eerste gesprek viel er al een last van mijn schouders. Ruben

Angelique coacht
Hoe kan ik je helpen?
1
Hoe kan ik je helpen?
Welkom,
Hoe kan ik je helpen?