Selecteer een pagina

Over mij

Over mij

Mijn naam is Angelique Jutte coach, natuurcoach, healer en systemisch werker. Ik heb woon samen en heb een samengesteld gezin met 1 nog thuiswonende dochter. Enkele jaren geleden heb ik door middel van coachopleidingen opnieuw ontdekt waar ik voor sta en wat ik het allerliefste doe: coachen/begeleiden. Ik ben mede door de Natuurcoachopleiding gaan ontdekken dat wandelen in de natuur rust en ruimte in je hoofd brengt en je op een andere manier naar de dingen laat kijken. Wandelen geeft mij ook veel ontspanning. Ik word omschreven als rustig, nuchter, aandachtig, praktisch en ik gebruik humor om te relativeren. Verder padel ik graag, heb ik mijn motorrijbewijs en mijn duikbrevet (prachtig gedoken op het mooie Bonaire) en lees ik graag spannende boeken.

Mijn achtergrond qua opleidingen:

Opleiding tot Coach bij GITP,  opleiding Natuurcoachen bij Innersteps, Intuïtieve en Healingopleiding bij Centre of Joy en aansluitend de opleiding Familie-en organisatieopstellingen bij de Academie voor Psychodynamica. De opleidingen hebben mij geleerd mijn grenzen beter aan te geven, mijzelf meer te laten horen en zichtbaarder te zijn voor anderen en mijn eigen pad te creëren. 

Reviews

Ik had voor jou gekozen omdat je verhaal mij aansprak, zoals je je voorstelde en je manier van werken. Je luistert goed en stelt kritische vragen. Je spiegelt de antwoorden waar nodig. Je bent een prettig persoon die een duidelijk doel heeft om je te helpen. Ik merkte ook dat jij hier veel plezier aan beleeft en energie van krijgt.  Barbara

—————-

Ik heb het coachingtraject als bijzonder ervaren. De drie gesprekken die we hebben gevoerd hebben best veel teweeg gebracht en hebben mij ook echt verder geholpen in mijn zoektocht naar meer kwetsbaarheid en rust in mijn hoofd. Ik merk dat ik mijzelf beter kan verplaatsen in anderen en dat ik beter op de juiste momenten mijn kalmte kan bewaren. De manier waarop je mij hielp heb ik als zeer prettig ervaren. De tijd tussen de afspraken was voldoende voor mij om alles te laten bezinken en ermee aan de slag te gaan.  Dianne

———-

Het coachtraject heeft voor mij meerwaarde gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Twijfels die ik had zijn door jou weggenomen en hierdoor ben ik zekerder van mijzelf. Ik kan hierdoor mijn werk beter en rustiger uitvoeren zonder dat er een lastige, al dan niet vervelende situatie ontstaat. Van te voren was ik enigszins kritisch over coaching en dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, maar het heeft mij dus zeker geholpen. Ik vond het prettige gesprekken vanwege het open karakter en je gaf mij vertrouwen om dingen te delen. Nadat ik je benaderd had en na het eerste gesprek viel er al een last van mijn schouders. Ruben

Angelique coacht
Wat wil jij echt?
1
Hoi, zullen wij jouw vraag verkennen?
Hoi,
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!