Over mij

 

Over mij

Mijn naam is Angelique Jutte, samen met mijn partner hebben we een samengesteld gezin met nog 1 thuiswonend kind. Ik zorgde graag voor anderen, was een pleaser, ondersteuner en cijferde mij vaak weg. Ik gaf niet altijd even duidelijk mijn grens aan en ik begreep ook niet altijd wat ik intuïtief wel wist. Om antwoorden te vinden, ben ik gestart met mijzelf verder te ontwikkelen en groeide mijn kennis. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, ging mij verdiepen in hooggevoeligheid en leerde om beter mijn grenzen aan te bepalen.
Nu ben ik coach, natuurcoach, healer en systemisch werker. Ik voel en weet ik wat ik het allerliefste doe; coachen en begeleiden van vrouwen die ook weer willen ontdekken waar ze voor staan en die doen wat zij het allerliefste doen, die weten waar hun grenzen liggen en hoe ze hun eigen pad kunnen creëren.

Ik word omschreven als rustig, nuchter, goed luisterend, aandachtig, praktisch en kan goed relativeren. Wat je verder nog van mij mag weten: ik padel en wandel graag, heb naast mijn auto- ook mijn motorrijbewijs en mijn duikbrevet (prachtig gedoken op het mooie Bonaire)  behaald en lees graag spannende boeken.

Mijn opleidingen:

Opleiding tot Coach bij GITP,  opleiding Natuurcoachen bij Innersteps, Intuïtieve en Healingopleiding bij Centre of Joy en aansluitend de opleiding Familie-en organisatieopstellingen bij de Academie voor Psychodynamica. De intervisiegroepen uit deze opleidingen zorgen ervoor, dat ik altijd in beweging qua ontwikkeling blijf.

Reviews

Ik had voor jou gekozen omdat je verhaal mij aansprak, zoals je je voorstelde en je manier van werken. Je luistert goed en stelt kritische vragen. Je spiegelt de antwoorden waar nodig. Je bent een prettig persoon die een duidelijk doel heeft om je te helpen. Ik merkte ook dat jij hier veel plezier aan beleeft en energie van krijgt.  Barbara

—————-

Ik heb het coachingtraject als bijzonder ervaren. De drie gesprekken die we hebben gevoerd hebben best veel teweeg gebracht en hebben mij ook echt verder geholpen in mijn zoektocht naar meer kwetsbaarheid en rust in mijn hoofd. Ik merk dat ik mijzelf beter kan verplaatsen in anderen en dat ik beter op de juiste momenten mijn kalmte kan bewaren. De manier waarop je mij hielp heb ik als zeer prettig ervaren. De tijd tussen de afspraken was voldoende voor mij om alles te laten bezinken en ermee aan de slag te gaan.  Dianne

———-

Het coachtraject heeft voor mij meerwaarde gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Twijfels die ik had zijn door jou weggenomen en hierdoor ben ik zekerder van mijzelf. Ik kan hierdoor mijn werk beter en rustiger uitvoeren zonder dat er een lastige, al dan niet vervelende situatie ontstaat. Van te voren was ik enigszins kritisch over coaching en dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, maar het heeft mij dus zeker geholpen. Ik vond het prettige gesprekken vanwege het open karakter en je gaf mij vertrouwen om dingen te delen. Nadat ik je benaderd had en na het eerste gesprek viel er al een last van mijn schouders. Ruben

Angelique coacht
Hoe kan ik je helpen?
1
Hoe kan ik je helpen?
Welkom,
Hoe kan ik je helpen?