Selecteer een pagina

Aanbod

Wat houdt een coachtraject in:

  • we gaan al wandelend je doelen bepalen
  • ik geef je handvatten/inzichten voor in de praktijk
  • je gaat ervaren wat hiervan het resultaat is en ontdek de kracht die je al van nature hebt.

Hierbij verwacht ik van jou een actieve houding, de wil om aan je persoonlijke doelen te werken en hiervoor eigenaarschap te nemen.

Na dit traject voel jij je zekerder over jezelf en weet jij beter hoe jij met lastige situaties om kunt gaan. Daarnaast ga jij je veel meer richten op wat voor jou belangrijk is.

Tarief particulieren

Coachingstraject à € 325,00

Tarief zakelijk

Coachingstraject à € 375,00

Ben je verhinderd? Zeg dan de afspraak minimaal 24 uur van te voren af. Dan breng ik niets in rekening. Bij afmelding binnen 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Ervaringen:

Ik vond het prettig dat je tips gaf over hoe ik met bepaalde situaties kan omgaan. Jij liet mij zelf nadenken. Ik heb het als een prettige coachvorm ervaren. Er wordt naar je geluisterd en door de vraagstelling zelf eigenlijk de oplossing bedenken. De tips die je meegaf waren waardevol. Jij hebt een rustige uitstraling en neemt echt de tijd.  Lianne

————-

Het coachingstraject startte heel open en het gesprek ontvouwde zich al wandelend in de natuur als vanzelf.   Angelique heeft mij concreter zicht gegeven op welke zaken ik zelf regie kan pakken, welke drijfveren ik heb   zonder hier als coach in te sturen. De mix van werkvormen (wandelen en andere creatieve vormen) en het   gebruik van visualisaties in de natuur gaven mij zowel nieuwe ervaringen als incihten en energie om mee aan de slag te gaan. Bedankt, ik heb de stap vooruit gezet!

M.

 ——–

Het coachtraject heeft voor mij meerwaarde gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Twijfels die ik had zijn door jou weggenomen en hierdoor ben ik zekerder van mijzelf. Ik kan hierdoor mijn werk beter en rustiger uitvoeren zonder dat er een lastige, al dan niet vervelende situatie ontstaat. Van te voren was ik enigszins kritisch over een coachingtraject en dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, maar het heeft mij dus zeker geholpen. Ik vond het prettige gesprekken vanwege het open karakter en je gaf mij vertrouwen om dingen te delen. Nadat ik je benaderd had en na het eerste gesprek viel er al een last van mijn schouders.

Ruben

Angelique coacht

Zomeraanbieding

Natuurcoachtraject à €  160,00 wanneer je start in augustus/september 2022

Angelique coacht

Zomeraanbieding