Mijn coachee vertelt mij tijdens de wandeling welke inzichten ze heeft gekregen na ons vorige gesprek en welk verlangen hieruit naar voren is gekomen. Ik vraag haar een paar keer diep adem te halen en te voelen waar zij dit diepe verlangen voelt. Ze vertelt waar ze dit verlangen voelt en dat het te maken heeft met haar wil om in haar werk meer met integriteit te doen (een belangrijke kernwaarde van haar). Ze wil hierin een volgende stap gaan maken. Ik leg haar de opdracht uit en geef aan dat zij mag bepalen wanneer zij er klaar voor is.

Ze gaat rustig lopend het bruggetje over. Ze heeft vanuit hier een weids uitzicht heeft over de weilanden. Aan de overkant van het bruggetje zal ze een paar keer diep ademhalen. Hierdoor kan zij bewust voelen hoe belangrijk het is om haar verlangen na te leven. Na enkele minuten zie ik haar vol vertrouwen over het bruggetje naar mij toe lopen. Haar hele houding en blik in haar ogen stralen kracht uit. Op een rustige en duidelijke manier vertelt ze mij, dat ze weet wat ze wil gaan doen en wat haar volgende stap zal zijn. Wauw, hoe sterk!

Een paar dagen later ontvang ik een berichtje. Ze schrijft dat ze dankbaar is voor deze ervaring en dat de zelfgemaakte foto haar helpt. De volgende stap om te solliciteren is gezet. Ondanks dat ze dit heel spannend vindt. Ze is nu al aan het visualiseren hoe dit gesprek zal lopen en wat zij hierbij nodig heeft.

Gebruik maken van de kracht van de natuur helpt om een nog beter “beeld” te hebben of maken. Het laat je zien waar je nu staat in je leven en waar je naar toe wilt. 

Wat wil jij echt?
1
Hoi, zullen wij jouw vraag verkennen?
Hoi,
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!