Selecteer een pagina

Gisteren nodigde het weer met die sneeuw en regen niet echt uit om, zonder reden of een hond, een stuk te gaan wandelen, maar vandaag scheen het zonnetje lekker en die nodigde uit om een flink stuk te gaan wandelen.

 Op de heenweg had ik een podcast aangezet, dan ga ik zelf niet gelijk aan allemaal dingen denken zoals;

  • Wat ga ik straks doen als ik weer thuis ben
  • De afgelopen week doornemen
  • ……

na een tijdje heb ik deze podcast uitgezet en kon ik mijn aandacht richten op wat ik zag, hoorde, ik voelde de wind op mijn gezicht en in mijn hoofd was het lekker rustig. Een wandeling in de natuur werkt altijd voor mij..

Op de terugweg maakte ik deze twee foto’s, de ene zegt “de lente is begonnen” en de andere “de winter is nog niet helemaal over”. Waar de een niet kan wachten tot de lente is begonnen, heeft de andere gisteren van de gevallen sneeuw zowaar een sneeuwpop kunnen maken. Die staat nog steeds, ondanks dat het zonnetje zich al meer dan 5 uur laat zien.

Degene die gisteren de deur niet uit is gekomen vanwege het weer, is vandaag helemaal vrolijk en heeft misschien zelfs een terrasje gepakt. De ander zag gisteren mogelijkheden in het maken van een sneeuwpop, is nog steeds blij omdat de sneeuwpop vandaag ook nog staat en vindt het zonnetje vandaag prima omdat je met dit weer gewoon hele andere leuke dingen buiten kan doen.

Hoe mooi is het om je niet door in dit geval het weer te laten belemmeren en te zien welke mogelijkheden je dan weer hebt?

Zie jij belemmeringen of mogelijkheden? Wil jij meer mogelijkheden zien, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik voor je kan doen of een keer mee te gaan wandelen in de natuur.

Bewust zijn in de natuur

Bewust zijn in de natuur

Juni jl. mocht ik assisteren tijdens de Zomerweek De Kracht van Hooggevoeligheid bij www.withjoy.nl. Ik kwam op een bijzondere en prachtige locatie terecht, waar ik omringd werd door een prachtige natuur. Bij het landhuis en het restaurant is er een prachtige...

Lees meer
Wat vind jij belangrijk?

Wat vind jij belangrijk?

Een vaak terugkerend verlangen van mijn coachees is “ik wil mijn grenzen beter aangeven”. Mijn wedervragen zijn dan: Hoe geef je jouw grenzen op dit moment aan? Denk je dat je je grenzen duidelijk aangeeft en ontvangt de ander toch een heel ander signaal? Welke...

Lees meer
Wat is jouw verlangen?

Wat is jouw verlangen?

Met mijn coachee wandel ik van de parkeerplaats naar het Kromme Rijnpad en al lopende vertelt ze mij welke inzichten ze heeft gekregen na ons vorige gesprek en welk verlangen hieruit naar voren is gekomen.
Aangekomen op het pad vraag ik haar een paar keer diep adem te halen en te voelen waar zij dit diepe verlangen voelt. Ze vertelt dat ze het verlangen in haar onderbuik voelt en dat ze in haar werk meer met integriteit wil gaan doen (een belangrijke kernwaarde van haar). Ze wil hierin een volgende stap gaan maken.

Lees meer
Laat je verrassen

Laat je verrassen

We starten vandaag met oefeningen om alle gedachten van de ochtend achter te laten en aanwezig te zijn in het hier en nu, we gaan even "landen". Hierdoor ontstaat er rust en ruimte om met de bestaande coachvraag aan de gang te...

Lees meer
Wat wil jij echt?
1
Hoi, zullen wij jouw vraag verkennen?
Hoi,
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!