Blog

Hoe het voorjaar je kan inspireren om iets nieuws te starten

Hoe het voorjaar je kan inspireren om iets nieuws te starten

Ik roep heel vaak “ik wil graag voordat ik ga werken eerst een 20-30 minuten wandelen”. En als ik dan eerder wakker ben, moet ik mij eerst door mijn lijst van belemmeringen worstelen om vervolgens alsnog te laat uit bed te stappen. En je hoeft echt niet op 1 januari...

Lees meer
Hoe een dagcirkel je laat zien waar jij je tijd aan uitgeeft

Hoe een dagcirkel je laat zien waar jij je tijd aan uitgeeft

Op de vraag “hoe gaat het met je?”, krijg je vaak als antwoord ”druk, druk, druk”. En als je ’s avonds rustig nadenkt, weet jij dan waar je je tijd aan hebt uitgegeven? Schrijf eens op wat je zoal hebt gedaan vandaag en hoeveel tijd je hiermee bezig was. Stel jezelf...

Lees meer
Hoe volg je je hart en bereik je jouw verlangen?

Hoe volg je je hart en bereik je jouw verlangen?

Met mijn coachee wandel ik van de parkeerplaats naar het Kromme Rijnpad en al lopende vertelt ze mij welke inzichten ze heeft gekregen na ons vorige gesprek en welk verlangen hieruit naar voren is gekomen.
Aangekomen op het pad vraag ik haar een paar keer diep adem te halen en te voelen waar zij dit diepe verlangen voelt. Ze vertelt dat ze het verlangen in haar onderbuik voelt en dat ze in haar werk meer met integriteit wil gaan doen (een belangrijke kernwaarde van haar). Ze wil hierin een volgende stap gaan maken.

Lees meer
Laat je verrassen

Laat je verrassen

We starten vandaag met oefeningen om alle gedachten van de ochtend achter te laten en aanwezig te zijn in het hier en nu, we gaan even "landen". Hierdoor ontstaat er rust en ruimte om met de bestaande coachvraag aan de gang te...

Lees meer
Hoe kan ik je helpen?
1
Hoe kan ik je helpen?
Welkom,
Hoe kan ik je helpen?